OPS-välitunneista OPS-webinaareiksi

OPSvälitunteja järjestettiin lukuvuonna 2013-2014, syksyllä 2015 ne laajenivat OPS-webinaareiksi

Syksyllä 2015 OPS-välitunnit laajenivat OPS-webinaareiksi. Webinaarien aiheet nousevat koulun ja oppimisen ajankohtaisista ja kiinnostavista teemoista.

Lv 2013-2014 Oppimisen tulevaisuus 2016 -väitteitä käsiteltiin viikoittain OPS-välitunneilla. Tuolloin viikoittain avattiin keskusteltavaksi jokin koulun ja oppimisen lähi- tai kaukotulevaisuuteen liittyvä väite. Torstai-iltapäivisin tavattiin verkossa OPS-välituntilähetyksen parissa, jolloin viikon väitettä käsiteltiin yhdessä vaihtuvan vierailijan kanssa.

Sekä välkkien että webinaarien tallenteet ovat Oppimisen tulevaisuus -Youtube-kanavalla

OPS-välituntien ja OPS-webinaarien keskusteluun voivat osallistumaan kaikki koulun ja oppimisen nykyisyydestä ja tulevaisuudesta kiinnostuneet:
Facebookin Oppimisen tulevaisuus –ryhmässä
Twitterissä tunnisteella #OPShautomot
– Google+:n Oppimisen tulevaisuus -yhteisössä

OPS-välitunnista ja OPS-webinaareista vastaa Opetushallituksen rahoittamien ja Otavan Opisto toteuttamisen OPS-hautomot-hankkeiden projektihenkilöstö.

Lv 2013-2014 OPS-välituntien rakenne
MA: Viikon väite julkaistaan keskusteltavaksi ja kommentoitavaksi.

TO: klo 14.00-14.15 OPS-välituntilähetyksessä käydään läpi esille nousseita näkökulmia. Osallistuminen tarjoaa mahdollisuuden kysyä ja kommentoida. Viikon vierailija avaa aihetta omasta näkökulmastaan. Lähetyksen tallenne on katseltavissa myös myöhemmin. (https://otavanopisto.adobeconnect.com/ops)

PE: Keskustelun kooste julkaistaan tällä sivustolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.